При 100%  обработени секционни протоколи, става ясно, че Делян Пеевски

...
При 100%  обработени секционни протоколи, става ясно, че Делян Пеевски
Коментари Харесай

Шампион: Фурор за Пеевски в Благоевград, би ПП-ДБ, Корнелия, Слави и Възраждане

При 100%  обработени секционни протоколи, излиза наяве, че Делян Пеевски изрично надвива при лидерския двубой на изборите в Благоевград лидера на листата на коалиция ПП-ДБ Андрей Гюров.

Пеевски има внушителните 23 338 гласа - с цели 2716 гласа повече от острието на Политическа партия, с което се повтаря успеха му от октомври 2022 година Нещо повече - Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия, Цончо Ганев от „ Възраждане “ и Слави Трифонов от " ИТН ", които са водачи на листи в Благоевград, също остават надалеч зад Делян Пеевски. При тях разликите са даже още по-фрапиращи – 12 799 гласа по-малко за Нинова, 12 526 по-малко за Ганев и цели 19 234 гласа по-малко за Слави Трифонов.

Ако проследим последните 3 парламентарни вота, ще забележим, че поддръжката за едно от знаковите лица на ДПС  видимо се усилва – от 19 068 гласа за партията  в Благоевград през ноември 2021г., 21 221 през октомври предходната година, до цели 23 338 гласа на актуалните избори на 2 април.

Защото хората доста добре осъзнават, че само виновното държание, грижата за техните проблеми и основаването на закони, които да поставят кол в колелото на олигархичното задкулисие, са определящите качества, които националният представител би трябвало да има. А Пеевски неведнъж е доказвал – не с неистини, с каквито изобилстват дейностите на неговите съперници, а с каузи и с истина, казвана право в очите, че мястото му е на първия ред в българския парламент.  
ТЕМА преди 38 минути 467 преди 1 час 1430 преди 2 часа 1037
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР